Запис Детальніше

Розвиток конкуренції в ресторанному господарстві

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розвиток конкуренції в ресторанному господарстві
 
Creator Гординський, А.
 
Contributor Львівська комерційна академія
 
Subject 339.137.2
640.1
 
Date 2016-03-13T01:03:01Z
2016-03-13T01:03:01Z
2009-04-23
2009-04-23
 
Type Article
 
Identifier Гординський А. Розвиток конкуренції в ресторанному господарстві / Гординський А. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т., 2009 — Том 2. — С. 97. — (Економіка, менеджмент, фінанси).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13991
Hordinskii A. (2009) Rozvytok konkurentsii v restorannomu hospodarstvi. Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 2, pp. 97 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 97
 
Coverage 23-24 квітня 2009 року
23-24 April 2009
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil