Запис Детальніше

Якість та безпека харчових продуктів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якість та безпека харчових продуктів
 
Creator Колько, Ю.
 
Contributor Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 636.2
 
Date 2016-03-15T09:13:48Z
2016-03-15T09:13:48Z
2008-04-17
2008-04-17
 
Type Article
 
Identifier Колько Ю. Якість та безпека харчових продуктів / Колько Ю. // Збірник тез Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 17-18 квітня 2008 року — Т. : ТНТУ, 2008 — Том 1. — С. 221. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14380
Kolko Iu. (2008) Yakist ta bezpeka kharchovykh produktiv. Zbirnyk tez Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 17-18 April 2008), vol. 1, pp. 221 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 221
 
Coverage 17-18 квітня 2008 року
17-18 April 2008
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU