|
Поле |
Співвідношення |
|
Title |
Протиракові властивості йогурту, збагаченого Lactobacillus Bulgaricus, Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Acidophilus, Bifido bifidum
|
|
Creator |
Саббагі, Ф.
|
|
Contributor |
Національний технічний університет України «КПІ»
|
|
Subject |
579.864.1
615.331
|
|
Date |
2016-03-15T09:14:56Z
2016-03-15T09:14:56Z
2008-04-17
2008-04-17
|
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Саббагі Ф. Протиракові властивості йогурту, збагаченого Lactobacillus Bulgaricus, Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Acidophilus, Bifido bifidum / Саббагі Ф. // Збірник тез Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 17-18 квітня 2008 року — Т. : ТНТУ, 2008 — Том 1. — С. 226. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14385
Sabbahi F. (2008) Protyrakovi vlastyvosti yohurtu, zbahachenoho Lactobacillus Bulgaricus, Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Acidophilus, Bifido bifidum. Zbirnyk tez Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 17-18 April 2008), vol. 1, pp. 226 [in Ukrainian].
|
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
|
|
Format |
226
|
|
Coverage |
17-18 квітня 2008 року
17-18 April 2008
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
|
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU
|
|