Запис Детальніше

Протиракові властивості йогурту, збагаченого Lactobacillus Bulgaricus, Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Acidophilus, Bifido bifidum

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Протиракові властивості йогурту, збагаченого Lactobacillus Bulgaricus, Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Acidophilus, Bifido bifidum
 
Creator Саббагі, Ф.
 
Contributor Національний технічний університет України «КПІ»
 
Subject 579.864.1
615.331
 
Date 2016-03-15T09:14:56Z
2016-03-15T09:14:56Z
2008-04-17
2008-04-17
 
Type Article
 
Identifier Саббагі Ф. Протиракові властивості йогурту, збагаченого Lactobacillus Bulgaricus, Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Acidophilus, Bifido bifidum / Саббагі Ф. // Збірник тез Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 17-18 квітня 2008 року — Т. : ТНТУ, 2008 — Том 1. — С. 226. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14385
Sabbahi F. (2008) Protyrakovi vlastyvosti yohurtu, zbahachenoho Lactobacillus Bulgaricus, Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Acidophilus, Bifido bifidum. Zbirnyk tez Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 17-18 April 2008), vol. 1, pp. 226 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 226
 
Coverage 17-18 квітня 2008 року
17-18 April 2008
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU