Запис Детальніше

Перспективний інгредієнт для харчової промисловості

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективний інгредієнт для харчової промисловості
 
Creator Лемешов, Ю.
 
Contributor Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 637.185
 
Date 2016-03-15T21:56:54Z
2016-03-15T21:56:54Z
2009-04-23
2009-04-23
 
Type Article
 
Identifier Лемешов Ю. Перспективний інгредієнт для харчової промисловості / Лемешов Ю. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т. : ТДТУ, 2009 — Том 1. — С. 7. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14460
Lemeshov Iu. (2009) Perspektyvnyi inhrediient dlia kharchovoi promyslovosti. Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 1, pp. 7 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 7
 
Coverage 23-24 квітня 2009 року
23-24 April 2009
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТДТУ
TSTU