Запис Детальніше

Розробка технології напівфабрикату з продуктів переробки сої

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка технології напівфабрикату з продуктів переробки сої
 
Creator Дріждж, Д. М.
 
Contributor Донецький національний університет економіки та торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
 
Subject 641.1.002.6
519.246
 
Date 2016-03-15T21:58:20Z
2016-03-15T21:58:20Z
2009-04-23
2009-04-23
 
Type Article
 
Identifier Дріждж Д. М. Розробка технології напівфабрикату з продуктів переробки сої / Дріждж Д. М. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т. : ТДТУ, 2009 — Том 1. — С. 11. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14464
Drizhdzh D. M. (2009) Rozrobka tekhnolohii napivfabrykatu z produktiv pererobky soi. Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 1, pp. 11 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 11
 
Coverage 23-24 квітня 2009 року
23-24 April 2009
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТДТУ
TSTU