Запис Детальніше

Адгезійні характеристики харчових продуктів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Адгезійні характеристики харчових продуктів
 
Creator Коневич, М.
 
Contributor Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 664
637.1
 
Date 2016-03-15T21:58:55Z
2016-03-15T21:58:55Z
2009-04-23
2009-04-23
 
Type Article
 
Identifier Коневич М. Адгезійні характеристики харчових продуктів / Коневич М. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т. : ТДТУ, 2009 — Том 1. — С. 13. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14466
Konevich M. (2009) Adheziini kharakterystyky kharchovykh produktiv. Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 1, pp. 13 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 13
 
Coverage 23-24 квітня 2009 року
23-24 April 2009
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТДТУ
TSTU