Читання Інструменти
Для цього запису
Look up terms
Знайти пов'язаних з ним елементів серед
Author's work
Government policy
Book searches
Book reviews
Dissertations
Online forums
Quotations
Pay-per-view
Resources
Media reports
Web search
Користувач
Ім'я користувача
Пароль
Запам'ятати мене
Пошук
Мова
English
Українська
Домашня сторінка
Про нас
Увійти
Зареєструватися
Перегляд
Пошук
Допомога
Домашня сторінка
>
Перегляд
>
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
>
Запис Детальніше
Запис Детальніше
Адгезійні характеристики харчових продуктів
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів Інформація
Поле
Співвідношення
Title
Адгезійні характеристики харчових продуктів
Creator
Коневич, М.
Contributor
Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Subject
664
637.1
Date
2016-03-15T21:58:55Z
2016-03-15T21:58:55Z
2009-04-23
2009-04-23
Type
Article
Identifier
Коневич М. Адгезійні характеристики харчових продуктів / Коневич М. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т. : ТДТУ, 2009 — Том 1. — С. 13. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14466
Konevich M. (2009) Adheziini kharakterystyky kharchovykh produktiv. Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 1, pp. 13 [in Ukrainian].
Language
uk
Relation
Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Format
13
Coverage
23-24 квітня 2009 року
23-24 April 2009
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Publisher
ТДТУ
TSTU