Запис Детальніше

Критерії підбору сучасних СВЧ–апаратів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Критерії підбору сучасних СВЧ–апаратів
 
Creator Мороз, О. В.
 
Contributor Харківський державний університет харчування та торгівлі
 
Subject 664.951
 
Date 2016-03-15T22:03:48Z
2016-03-15T22:03:48Z
2009-04-23
2009-04-23
 
Type Article
 
Identifier Мороз О. В. Критерії підбору сучасних СВЧ–апаратів / Мороз О. В. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т. : ТДТУ, 2009 — Том 1. — С. 26. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14479
Moroz O. V. (2009) Kryterii pidboru suchasnykh SVCh–aparativ. Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 1, pp. 26 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 26
 
Coverage 23-24 квітня 2009 року
23-24 April 2009
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТДТУ
TSTU