Запис Детальніше

Перспективні джерела молочної сировини для десертної продукції

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективні джерела молочної сировини для десертної продукції
 
Creator Афанасьєва, Ю. В.
 
Contributor Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
 
Subject 637.247
 
Date 2016-03-15T23:23:09Z
2016-03-15T23:23:09Z
2009-04-23
2009-04-23
 
Type Article
 
Identifier Афанасьєва Ю. В. Перспективні джерела молочної сировини для десертної продукції / Афанасьєва Ю. В. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т. : ТДТУ, 2009 — Том 1. — С. 272. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14724
Afanasieva Yu. V. (2009) Perspektyvni dzherela molochnoi syrovyny dlia desertnoi produktsii. Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 1, pp. 272 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 272
 
Coverage 23-24 квітня 2009 року
23-24 April 2009
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТДТУ
TSTU