Запис Детальніше

Моделювання процесу виробництва тушкованих овочів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Моделювання процесу виробництва тушкованих овочів
 
Creator Павлюк, І.
 
Contributor Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
 
Subject 641.5
 
Date 2016-03-15T23:32:11Z
2016-03-15T23:32:11Z
2009-04-23
2009-04-23
 
Type Article
 
Identifier Павлюк І. Моделювання процесу виробництва тушкованих овочів / Павлюк І. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т. : ТДТУ, 2009 — Том 1. — С. 291. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14744
Pavliuk I. (2009) Modeliuvannia protsesu vyrobnytstva tushkovanykh ovochiv. Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 1, pp. 291 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 291
 
Coverage 23-24 квітня 2009 року
23-24 April 2009
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТДТУ
TSTU