Запис Детальніше

Вимоги до сировини при виробленні сиру

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вимоги до сировини при виробленні сиру
 
Creator Пономар, Н. М.
 
Contributor Гусятинський коледж Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя
 
Subject 546
 
Date 2016-03-15T23:32:19Z
2016-03-15T23:32:19Z
2009-04-23
2009-04-23
 
Type Article
 
Identifier Пономар Н. М. Вимоги до сировини при виробленні сиру / Пономар Н. М. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т. : ТДТУ, 2009 — Том 1. — С. 292. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14745
Ponomar N. M. (2009) Vymohy do syrovyny pry vyroblenni syru. Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 1, pp. 292 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
1.Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І. Харчові технології у прикладах і задачах. Київ, 2008, 575с.
2. Технология молока и молочных продуктов (под ред. Твердохлебова Г.В.) Агрохимиздат,1991, 483 с.
1.Tovazhnianskyi L.L., Bukhkalo S.I. Kharchovi tekhnolohii u prykladakh i zadachakh. Kyiv, 2008, 575p.
2. Tekhnolohiia moloka i molochnykh produktov (ed. Tverdokhlebova H.V.) Ahrokhimizdat,1991, 483 p.
 
Format 292
 
Coverage 23-24 квітня 2009 року
23-24 April 2009
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТДТУ
TSTU