Вимоги до сировини при виробленні сиру
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вимоги до сировини при виробленні сиру
|
|
Creator |
Пономар, Н. М.
|
|
Contributor |
Гусятинський коледж Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя
|
|
Subject |
546
|
|
Date |
2016-03-15T23:32:19Z
2016-03-15T23:32:19Z 2009-04-23 2009-04-23 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пономар Н. М. Вимоги до сировини при виробленні сиру / Пономар Н. М. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т. : ТДТУ, 2009 — Том 1. — С. 292. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14745 Ponomar N. M. (2009) Vymohy do syrovyny pry vyroblenni syru. Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 1, pp. 292 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
1.Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І. Харчові технології у прикладах і задачах. Київ, 2008, 575с. 2. Технология молока и молочных продуктов (под ред. Твердохлебова Г.В.) Агрохимиздат,1991, 483 с. 1.Tovazhnianskyi L.L., Bukhkalo S.I. Kharchovi tekhnolohii u prykladakh i zadachakh. Kyiv, 2008, 575p. 2. Tekhnolohiia moloka i molochnykh produktov (ed. Tverdokhlebova H.V.) Ahrokhimizdat,1991, 483 p. |
|
Format |
292
|
|
Coverage |
23-24 квітня 2009 року
23-24 April 2009 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТДТУ
TSTU |
|