Запис Детальніше

Дослідження якості борошна на прикладі продукції Донецької області

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження якості борошна на прикладі продукції Донецької області
 
Creator Романенко, Г. А.
Смірнова, Є. С.
 
Contributor Донецькій національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган - Барановського
 
Subject 621.326
 
Date 2016-03-15T23:32:27Z
2016-03-15T23:32:27Z
2009-04-23
2009-04-23
 
Type Article
 
Identifier Романенко Г. А. Дослідження якості борошна на прикладі продукції Донецької області / Романенко Г. А., Смірнова Є. С. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т. : ТДТУ, 2009 — Том 1. — С. 293. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14746
Romanenko H. A., Smirnova Ye. S. (2009) Doslidzhennia yakosti boroshna na prykladi produktsii Donetskoi oblasti. Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 1, pp. 293 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 293
 
Coverage 23-24 квітня 2009 року
23-24 April 2009
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТДТУ
TSTU