Запис Детальніше

Окремі технологічні показники функціонального молочнокислого напою на основі «тибетського грибка»

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Окремі технологічні показники функціонального молочнокислого напою на основі «тибетського грибка»
 
Creator Ткачева, І.
Матківська, І.
Вічко, О. І.
Червецова, В. Г.
Новіков, В. П.
 
Contributor Національний університет «Львівська політехніка»
 
Subject 663.12/14
 
Date 2016-03-15T23:32:37Z
2016-03-15T23:32:37Z
2009-04-23
2009-04-23
 
Type Article
 
Identifier Окремі технологічні показники функціонального молочнокислого напою на основі «тибетського грибка» / Ткачева І., Матківська І., Вічко О. І., Червецова В. Г., Новіков В. П. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т. : ТДТУ, 2009 — Том 1. — С. 294. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14747
Tkacheva I., Matkivska I., Vichko O. I., Chervetsova V. H., Novikov V. P. (2009) Okremi tekhnolohichni pokaznyky funktsionalnoho molochnokysloho napoiu na osnovi "tybetskoho hrybka". Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 1, pp. 294 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 294
 
Coverage 23-24 квітня 2009 року
23-24 April 2009
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТДТУ
TSTU