Запис Детальніше

Особливості сертифікації молока та молочних продуктів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості сертифікації молока та молочних продуктів
 
Creator Паласюк, І.
 
Contributor Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 658.562
 
Date 2016-03-21T21:31:44Z
2016-03-21T21:31:44Z
2007-04-18
2007-04-18
 
Type Article
 
Identifier Паласюк І. Особливості сертифікації молока та молочних продуктів / Паласюк І. // Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 18-19 квітня 2007 року — Т. : ТДТУ, 2007 — С. 80. — (Економіка, менеджмент, фінанси).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15061
Palasiuk I. (2007) Osoblyvosti sertyfikatsii moloka ta molochnykh produktiv. Materialy Ⅹ studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 18-19 April 2007), pp. 80 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 80
 
Coverage 18-19 квітня 2007 року
18-19 April 2007
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТДТУ
TSTU