Читання Інструменти
Для цього запису
Look up terms
Знайти пов'язаних з ним елементів серед
Author's work
Government policy
Book searches
Book reviews
Dissertations
Online forums
Quotations
Pay-per-view
Resources
Media reports
Web search
Користувач
Ім'я користувача
Пароль
Запам'ятати мене
Пошук
Мова
English
Українська
Домашня сторінка
Про нас
Увійти
Зареєструватися
Перегляд
Пошук
Допомога
Домашня сторінка
>
Перегляд
>
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
>
Запис Детальніше
Запис Детальніше
Особливості сертифікації молока та молочних продуктів
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів Інформація
Поле
Співвідношення
Title
Особливості сертифікації молока та молочних продуктів
Creator
Паласюк, І.
Contributor
Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Subject
658.562
Date
2016-03-21T21:31:44Z
2016-03-21T21:31:44Z
2007-04-18
2007-04-18
Type
Article
Identifier
Паласюк І. Особливості сертифікації молока та молочних продуктів / Паласюк І. // Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 18-19 квітня 2007 року — Т. : ТДТУ, 2007 — С. 80. — (Економіка, менеджмент, фінанси).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15061
Palasiuk I. (2007) Osoblyvosti sertyfikatsii moloka ta molochnykh produktiv. Materialy Ⅹ studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 18-19 April 2007), pp. 80 [in Ukrainian].
Language
uk
Relation
Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Format
80
Coverage
18-19 квітня 2007 року
18-19 April 2007
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Publisher
ТДТУ
TSTU