Запис Детальніше

Дослідження процесу темперування шоколадної маси при різних режимах роботи темперуючої машини М2-Т-250

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження процесу темперування шоколадної маси при різних режимах роботи темперуючої машини М2-Т-250
 
Creator Костюк, М.
 
Contributor Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 637.185
 
Date 2016-03-21T22:23:59Z
2016-03-21T22:23:59Z
2007-04-18
2007-04-18
 
Type Article
 
Identifier Костюк М. Дослідження процесу темперування шоколадної маси при різних режимах роботи темперуючої машини М2-Т-250 / Костюк М. // Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 18-19 квітня 2007 року — Т. : ТДТУ, 2007 — С. 187. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15171
Kostiuk M. (2007) Doslidzhennia protsesu temperuvannia shokoladnoi masy pry riznykh rezhymakh roboty temperuiuchoi mashyny M2-T-250. Materialy Ⅹ studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 18-19 April 2007), pp. 187 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 187
 
Coverage 18-19 квітня 2007 року
18-19 April 2007
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТДТУ
TSTU