Читання Інструменти
Для цього запису
Look up terms
Знайти пов'язаних з ним елементів серед
Author's work
Government policy
Book searches
Book reviews
Dissertations
Online forums
Quotations
Pay-per-view
Resources
Media reports
Web search
Користувач
Ім'я користувача
Пароль
Запам'ятати мене
Пошук
Мова
English
Українська
Домашня сторінка
Про нас
Увійти
Зареєструватися
Перегляд
Пошук
Допомога
Домашня сторінка
>
Перегляд
>
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
>
Запис Детальніше
Запис Детальніше
Дослідження процесу темперування шоколадної маси при різних режимах роботи темперуючої машини М2-Т-250
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів Інформація
Поле
Співвідношення
Title
Дослідження процесу темперування шоколадної маси при різних режимах роботи темперуючої машини М2-Т-250
Creator
Костюк, М.
Contributor
Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Subject
637.185
Date
2016-03-21T22:23:59Z
2016-03-21T22:23:59Z
2007-04-18
2007-04-18
Type
Article
Identifier
Костюк М. Дослідження процесу темперування шоколадної маси при різних режимах роботи темперуючої машини М2-Т-250 / Костюк М. // Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 18-19 квітня 2007 року — Т. : ТДТУ, 2007 — С. 187. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15171
Kostiuk M. (2007) Doslidzhennia protsesu temperuvannia shokoladnoi masy pry riznykh rezhymakh roboty temperuiuchoi mashyny M2-T-250. Materialy Ⅹ studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 18-19 April 2007), pp. 187 [in Ukrainian].
Language
uk
Relation
Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Format
187
Coverage
18-19 квітня 2007 року
18-19 April 2007
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Publisher
ТДТУ
TSTU