Запис Детальніше

Екологічна безпека продуктів харчування вироблених з використанням харчових добавок

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Екологічна безпека продуктів харчування вироблених з використанням харчових добавок
 
Creator Процюк, А.
 
Contributor Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 664
 
Date 2016-03-21T22:27:33Z
2016-03-21T22:27:33Z
2007-04-18
2007-04-18
 
Type Article
 
Identifier Процюк А. Екологічна безпека продуктів харчування вироблених з використанням харчових добавок / Процюк А. // Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 18-19 квітня 2007 року — Т. : ТДТУ, 2007 — С. 196. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15180
Protsiuk A. (2007) Ekolohichna bezpeka produktiv kharchuvannia vyroblenykh z vykorystanniam kharchovykh dobavok. Materialy Ⅹ studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 18-19 April 2007), pp. 196 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 196
 
Coverage 18-19 квітня 2007 року
18-19 April 2007
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТДТУ
TSTU