Запис Детальніше

Аналіз методів визначення теплопровідності для харчових продуктів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз методів визначення теплопровідності для харчових продуктів
 
Creator Костюк, М.
 
Contributor Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 637.356
 
Date 2016-03-29T22:47:11Z
2016-03-29T22:47:11Z
2005-04-20
2005-04-20
 
Type Article
 
Identifier Костюк М. Аналіз методів визначення теплопровідності для харчових продуктів / Костюк М. // Матеріали Ⅷ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2005 року — Т. : ТДТУ, 2005 — С. 155. — (Обладнання харчових виробництв).
966-636-001-2 6
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15406
Kostiuk M. (2005) Analiz metodiv vyznachennia teploprovidnosti dlia kharchovykh produktiv. Materialy Ⅷ studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 20-21 April 2005), pp. 155 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅷ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 155
 
Coverage 20-21 квітня 2005 року
20-21 April 2005
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТДТУ
TDTU