Читання Інструменти
Для цього запису
Look up terms
Знайти пов'язаних з ним елементів серед
Author's work
Government policy
Book searches
Book reviews
Dissertations
Online forums
Quotations
Pay-per-view
Resources
Media reports
Web search
Користувач
Ім'я користувача
Пароль
Запам'ятати мене
Пошук
Мова
English
Українська
Домашня сторінка
Про нас
Увійти
Зареєструватися
Перегляд
Пошук
Допомога
Домашня сторінка
>
Перегляд
>
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
>
Запис Детальніше
Запис Детальніше
Дослідження вмісту білкової пилюки в сироватці при виробництві білкових продуктів на підприємствах нашого регіону
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів Інформація
Поле
Співвідношення
Title
Дослідження вмісту білкової пилюки в сироватці при виробництві білкових продуктів на підприємствах нашого регіону
Creator
Кравець, О.
Contributor
Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Subject
621.326
Date
2016-03-29T22:47:23Z
2016-03-29T22:47:23Z
2005-04-20
2005-04-20
Type
Article
Identifier
Кравець О. Дослідження вмісту білкової пилюки в сироватці при виробництві білкових продуктів на підприємствах нашого регіону / Кравець О. // Матеріали Ⅷ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2005 року — Т. : ТДТУ, 2005 — С. 156. — (Обладнання харчових виробництв).
966-636-001-2 6
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15407
Kravets O. (2005) Doslidzhennia vmistu bilkovoi pyliuky v syrovattsi pry vyrobnytstvi bilkovykh produktiv na pidpryiemstvakh nashoho rehionu. Materialy Ⅷ studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 20-21 April 2005), pp. 156 [in Ukrainian].
Language
uk
Relation
Матеріали Ⅷ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Format
156
Coverage
20-21 квітня 2005 року
20-21 April 2005
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Publisher
ТДТУ
TDTU