Запис Детальніше

Виявлення механізму функціонування м’ясопереробних підприємств у сучасних умовах економіки України

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Виявлення механізму функціонування м’ясопереробних підприємств у сучасних умовах економіки України
Detection the mechanism of functioning meat processing plants in modern conditions of Ukrainian economy
 
Creator Микицей, Олександр
Владимир, Ольга Михайлівна
Mykytsei, Olexandr
Vladymyr, Olha
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 658
 
Date 2016-04-20T12:51:22Z
2016-04-20T12:51:22Z
2016-03-25
2016-03-25
 
Type Article
 
Identifier Микицей О. Виявлення механізму функціонування м’ясопереробних підприємств у сучасних умовах економіки України / Олександр Микицей, Ольга Владимир // Матеріали Ⅴ Всеукраїнської науково-практичної конференції „Інноваційні засади управління підприємствами в умовах сталого розвитку“, 25 березня 2016 року — Т., 2016 — С. 71-72.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15555
Mykytsei O., Vladymyr O. (2016) Vyiavlennia mekhanizmu funktsionuvannia miasopererobnykh pidpryiemstv u suchasnykh umovakh ekonomiky Ukrainy [Detection the mechanism of functioning meat processing plants in modern conditions of Ukrainian economy]. Materialy Ⅴ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Innovatsiini zasady upravlinnia pidpryiemstvamy v umovakh staloho rozvytku" (Tern., March 25, 2016), pp. 71-72 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали П’ятої Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка „Інноваційні засади управління підприємствами в умовах сталого розвитку“
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016
 
Format 71-72
 
Coverage 25 березня 2016 року
March 25, 2016
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil