Запис Детальніше

Напрями використання виробничого потенціалу підприємств хлібопекарської промисловості

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Напрями використання виробничого потенціалу підприємств хлібопекарської промисловості
Areas of use of production capacity of enterprises baking industry
 
Creator Поздняков, Юрій
Оксентюк, Андрій Олександрович
Pozdnyakov, Yuriy
Oksentyuk, Andrij
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 658
 
Date 2016-04-20T12:52:51Z
2016-04-20T12:52:51Z
2016-03-25
2016-03-25
 
Type Article
 
Identifier Поздняков Ю. Напрями використання виробничого потенціалу підприємств хлібопекарської промисловості / Юрій Поздняков, Андрій Оксентюк // Матеріали Ⅴ Всеукраїнської науково-практичної конференції „Інноваційні засади управління підприємствами в умовах сталого розвитку“, 25 березня 2016 року — Т., 2016 — С. 89-90.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15565
Pozdnyakov Y., Oksentyuk A. (2016) Napriamy vykorystannia vyrobnychoho potentsialu pidpryiemstv khlibopekarskoi promyslovosti [Areas of use of production capacity of enterprises baking industry]. Materialy Ⅴ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Innovatsiini zasady upravlinnia pidpryiemstvamy v umovakh staloho rozvytku" (Tern., March 25, 2016), pp. 89-90 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали П’ятої Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка „Інноваційні засади управління підприємствами в умовах сталого розвитку“
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016
 
Format 89-90
 
Coverage 25 березня 2016 року
March 25, 2016
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil