Запис Детальніше

Розморожування продуктів сучасними методами

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розморожування продуктів сучасними методами
 
Creator Бейко, Л.
 
Contributor Тернопільський технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 621.326.
 
Date 2016-05-24T05:09:52Z
2016-05-24T05:09:52Z
2008-05-14
2008-05-14
 
Type Article
 
Identifier Бейко Л. Розморожування продуктів сучасними методами / Л. Бейко // Матеріали Ⅻ наукової конференції ТДТУ ім. Ів. Пулюя, 14-15 травня 2008 року — Т. : ТДТУ, 2008 — С. 215. — (Хімія. хімічна, біологічна, та харчова технологія).
966-305-007-7
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16085
Beiko L. (2008) Rozmorozhuvannia produktiv suchasnymy metodamy. Materials of Ⅻ Scientific Conference of TSTU (Tern., 14-15 May 2008), pp. 215 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали дванадцятої наукової конференції Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя
Materials of Twelfth Scientific Conference of Ternopil Ivan Pul'uj State Technical University
 
Rights © Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя, 2008
 
Format 215
1
 
Coverage 14-15 травня 2008 року
14-15 May 2008
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТДТУ
TSTU