Запис Детальніше

Аналіз процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії
 
Creator Закалов, О.
Мазяк, З.
Бортник, А.
 
Contributor Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 664.013
 
Date 2016-05-24T05:10:54Z
2016-05-24T05:10:54Z
2008-05-14
2008-05-14
 
Type Article
 
Identifier Закалов О. Аналіз процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії / О. Закалов, З. Мазяк, А. Бортник // Матеріали Ⅻ наукової конференції ТДТУ ім. Ів. Пулюя, 14-15 травня 2008 року — Т. : ТДТУ, 2008 — С. 223. — (Обладнання харчових виробництв).
966-305-007-7
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16093
Zakalov O., Maziak Z., Bortnik A. (2008) Analiz protsesu podribnennia miasa u nozhovomu podribniuvachi periodychnoi dii. Materials of Ⅻ Scientific Conference of TSTU (Tern., 14-15 May 2008), pp. 223 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали дванадцятої наукової конференції Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя
Materials of Twelfth Scientific Conference of Ternopil Ivan Pul'uj State Technical University
 
Rights © Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя, 2008
 
Format 223
1
 
Coverage 14-15 травня 2008 року
14-15 May 2008
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТДТУ
TSTU