Аналіз процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії
|
|
Creator |
Закалов, О.
Мазяк, З. Бортник, А. |
|
Contributor |
Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|
Subject |
664.013
|
|
Date |
2016-05-24T05:10:54Z
2016-05-24T05:10:54Z 2008-05-14 2008-05-14 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Закалов О. Аналіз процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії / О. Закалов, З. Мазяк, А. Бортник // Матеріали Ⅻ наукової конференції ТДТУ ім. Ів. Пулюя, 14-15 травня 2008 року — Т. : ТДТУ, 2008 — С. 223. — (Обладнання харчових виробництв).
966-305-007-7 http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16093 Zakalov O., Maziak Z., Bortnik A. (2008) Analiz protsesu podribnennia miasa u nozhovomu podribniuvachi periodychnoi dii. Materials of Ⅻ Scientific Conference of TSTU (Tern., 14-15 May 2008), pp. 223 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали дванадцятої наукової конференції Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя
Materials of Twelfth Scientific Conference of Ternopil Ivan Pul'uj State Technical University |
|
Rights |
© Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя, 2008
|
|
Format |
223
1 |
|
Coverage |
14-15 травня 2008 року
14-15 May 2008 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТДТУ
TSTU |
|