Запис Детальніше

Особливості адаптації маркетингового комплексу ресторанних підприємств в умовах жорсткої конкуренції

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості адаптації маркетингового комплексу ресторанних підприємств в умовах жорсткої конкуренції
Features adaptation of marketing restaurant business in a tough competitive environment
 
Creator Мазан, Оксана
Mazan, Oksana
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 339.13
 
Date 2016-05-24T15:26:47Z
2016-05-24T15:26:47Z
2016-04-26
2016-04-26
 
Type Article
 
Identifier Мазан О. Особливості адаптації маркетингового комплексу ресторанних підприємств в умовах жорсткої конкуренції / Оксана Мазан // Матеріали Ⅵ Регіональної науково-практичної конференції молодих вчених та студентів „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 26 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — С. 160-161. — (Маркетингові технології підприємств сфери послуг).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16324
Mazan O. (2016) Osoblyvosti adaptatsii marketynhovoho kompleksu restorannykh pidpryiemstv v umovakh zhorstkoi konkurentsii [Features adaptation of marketing restaurant business in a tough competitive environment]. Materialy Ⅵ Rehionalnoi naukovo-praktychnoi konferentsii molodykh vchenykh ta studentiv "Marketynhovi tekhnolohii pidpryiemstv v suchasnomu naukovo-tekhnichnomu seredovyshchi" (Tern., April 26, 2016), pp. 160-161 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅵ Регіональної науково-практичної конференції молодих вчених та студентів „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“
 
Format 160-161
2
 
Coverage 26 квітня 2016 року
April 26, 2016
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU