|
Поле |
Співвідношення |
|
Title |
Особливості адаптації маркетингового комплексу ресторанних підприємств в умовах жорсткої конкуренції
Features adaptation of marketing restaurant business in a tough competitive environment
|
|
Creator |
Мазан, Оксана
Mazan, Oksana
|
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|
Subject |
339.13
|
|
Date |
2016-05-24T15:26:47Z
2016-05-24T15:26:47Z
2016-04-26
2016-04-26
|
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Мазан О. Особливості адаптації маркетингового комплексу ресторанних підприємств в умовах жорсткої конкуренції / Оксана Мазан // Матеріали Ⅵ Регіональної науково-практичної конференції молодих вчених та студентів „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 26 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — С. 160-161. — (Маркетингові технології підприємств сфери послуг).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16324
Mazan O. (2016) Osoblyvosti adaptatsii marketynhovoho kompleksu restorannykh pidpryiemstv v umovakh zhorstkoi konkurentsii [Features adaptation of marketing restaurant business in a tough competitive environment]. Materialy Ⅵ Rehionalnoi naukovo-praktychnoi konferentsii molodykh vchenykh ta studentiv "Marketynhovi tekhnolohii pidpryiemstv v suchasnomu naukovo-tekhnichnomu seredovyshchi" (Tern., April 26, 2016), pp. 160-161 [in Ukrainian].
|
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅵ Регіональної науково-практичної конференції молодих вчених та студентів „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“
|
|
Format |
160-161
2
|
|
Coverage |
26 квітня 2016 року
April 26, 2016
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
|
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU
|
|