Запис Детальніше

Особливості функціонування світового ринку кондитнрських виробів та тенденції його розвитку

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості функціонування світового ринку кондитнрських виробів та тенденції його розвитку
Features of the world confectionery market and trends development
 
Creator Черній, І.
Chernii, I.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
 
Subject світовий кондитерський ринок
сегменти кондитерського ринку
global confectionery market
confectionery market segments
339.13
664.68
 
Date 2016-05-25T08:28:03Z
2016-05-25T08:28:03Z
2016-04-20
2016-04-20
 
Type Article
 
Identifier Черній І. Особливості функціонування світового ринку кондитнрських виробів та тенденції його розвитку / Черній І. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 2. — С. 75-76. — (Економіка, менеджмент, фінанси).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16424
Chernii I. (2016) Osoblyvosti funktsionuvannia svitovoho rynku kondytnrskykh vyrobiv ta tendentsii yoho rozvytku [Features of the world confectionery market and trends development]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 2, pp. 75-76 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Format 75-76
2
 
Coverage 20-21 квітня 2016 року
20-21 April 2016
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU