Запис Детальніше

Новітні технології та обладнання у ресторанній галузі

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Новітні технології та обладнання у ресторанній галузі
 
Creator Дишкантюк, О. В.
Калугіна, Ю. Г.
 
Contributor Одеська національна академія харчових технологій
 
Subject інновації
ресторанні технології
сучасне обладнання
664.145-027.242
 
Date 2016-05-29T03:16:13Z
2016-05-29T03:16:13Z
2016-04-20
2016-04-20
 
Type Article
 
Identifier Дишкантюк О. В. Новітні технології та обладнання у ресторанній галузі / Дишкантюк О. В., Калугіна Ю. Г. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 4. — (Секція:Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16507
Dyshkantiuk O. V., Kaluhina Yu. H. (2016) Novitni tekhnolohii ta obladnannia u restorannii haluzi. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 4 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Format 4
1
 
Coverage 20-21 квітня 2016 року
20-21 April 2016
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU