Запис Детальніше

Аналіз процесу фінішного подрібнення м’яса

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз процесу фінішного подрібнення м’яса
Analysis of meat grinding finish
 
Creator Семчишин, І. М.
Semchyshyn, I.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
 
Subject м’ясо
подрібнення
ніж
meat
chopping
knife
637.5.02
 
Date 2016-05-29T03:16:49Z
2016-05-29T03:16:49Z
2016-04-20
2016-04-20
 
Type Article
 
Identifier Семчишин І. М. Аналіз процесу фінішного подрібнення м’яса / Семчишин І. М. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 8. — (Секція:Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16511
Semchyshyn I. (2016) Analiz protsesu finishnoho podribnennia miasa [Analysis of meat grinding finish]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 8 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Format 8
1
 
Coverage 20-21 квітня 2016 року
20-21 April 2016
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU