Запис Детальніше

Застосування процесів адсорбції у харчовій промисловості

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування процесів адсорбції у харчовій промисловості
Application of adsorption process in food industry
 
Creator Мамедова, Е.
Mamedova, E.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University
 
Subject адсорбція
харчові продукти
adsorption
foodstuff
664.8./9
 
Date 2016-05-29T03:40:56Z
2016-05-29T03:40:56Z
2016-04-20
2016-04-20
 
Type Article
 
Identifier Мамедова Е. Застосування процесів адсорбції у харчовій промисловості / Мамедова Е. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 209-210. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16666
Mamedova E. (2016) Zastosuvannia protsesiv adsorbtsii u kharchovii promyslovosti [Application of adsorption process in food industry]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 209-210 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Format 209-210
2
 
Coverage 20-21 квітня 2016 року
20-21 April 2016
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU