Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви
Improving the digestibility of proteins by correlating the component composition of struy |
|
Creator |
Федоренко, К.
Fedorenko, K. |
|
Contributor |
Одеська національна академія харчових технологій
Odessa National Academy of Food Technologies |
|
Subject |
білки
вітаміни їжа proteins vitamins food 621.326 |
|
Date |
2016-05-29T03:41:14Z
2016-05-29T03:41:14Z 2016-04-20 2016-04-20 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Федоренко К. Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви / Федоренко К. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 212-213. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16668 Fedorenko K. (2016) Pidvyshchennia zasvoiuvanosti bilkiv shliakhom koreliatsii komponentnoho skladu stravy [Improving the digestibility of proteins by correlating the component composition of struy]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 212-213 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" |
|
Rights |
© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|
Format |
212-213
2 |
|
Coverage |
20-21 квітня 2016 року
20-21 April 2016 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|