Капуста червонокачанна – цінна сировина в технології консервування
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Капуста червонокачанна – цінна сировина в технології консервування
Cabbage of red - a valuable raw material in technology of preserving |
|
Creator |
Хамуляк, Т.
Khamuliak, T. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
|
Subject |
капуста
корисні властивості cabbage useful properties 664.859 |
|
Date |
2016-05-29T03:41:23Z
2016-05-29T03:41:23Z 2016-04-20 2016-04-20 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Хамуляк Т. Капуста червонокачанна – цінна сировина в технології консервування / Хамуляк Т. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 214. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16669 Khamuliak T. (2016) Kapusta chervonokachanna – tsinna syrovyna v tekhnolohii konservuvannia [Cabbage of red - a valuable raw material in technology of preserving]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 214 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" |
|
Rights |
© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|
Format |
214
1 |
|
Coverage |
20-21 квітня 2016 року
20-21 April 2016 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|