Запис Детальніше

Адміністративно-правові засади регулювання тарифів на житлово-комунальні послуги

eKhNUIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Адміністративно-правові засади регулювання тарифів на житлово-комунальні послуги
 
Creator Яковлєв, П.О.
 
Subject житлово-комунальні послуги
тарифи на житлово-комунальні послуги
адміністративно-правове регулювання тарифів
державне регулювання тарифів
адміністративне провадження
 
Description Дисертацію присвячено комплексному дослідженню адміністративно-правових засад державного регулювання тарифів на житлово-комунальні послуги в Україні. Розглянуто функції та принципи державного регулювання зазначених тарифів, механізм адміністративно-правового регулювання відносин у цій сфері, актуальні проблеми державного контролю та юридичної відповідальності у сфері регулювання тарифів на житлово-комунальні послуги.
Висвітлено механізм адміністративно-правового регулювання відносин у сфері регулювання тарифів на житлово-комунальні послуги, адміністративно-правовий статус суб’єктів, які беруть участь у регулюванні тарифів. Здійснено детальний аналіз адміністративного провадження щодо встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги із визначенням його структури та характеристикою усіх елементів цієї структури. Окрему увагу приділено визначенню правової природи актів, якими встановлюються тарифи на житлово-комунальні послуги.
На основі результатів дослідження сформульовано пропозиції щодо вдосконалення правового регулювання відносин державного контролю та юридичної відповідальності у сфері регулювання тарифів на житлово-комунальні послуги.
 
Date 2016-04-29T09:10:29Z
2016-04-29T09:10:29Z
2016-04-29
 
Type Thesis
 
Identifier http://dspace.univer.kharkov.ua/handle/123456789/11818
 
Language uk