Запис Детальніше

Робота з базами геоданих в суспільній географії: навчально-методичний посібник для аудиторної та самостійної роботи аспірантів, які навчаються за спеціальністю 11.00.02 «Економічна та соціальна географія»

eKhNUIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Робота з базами геоданих в суспільній географії: навчально-методичний посібник для аудиторної та самостійної роботи аспірантів, які навчаються за спеціальністю 11.00.02 «Економічна та соціальна географія»
 
Creator Костріков, С.В.
Чуєв, О.С.
 
Subject ГІС
 
Description Навчально-методичний посібник розроблений відповідно до робочої програми навчальної дисципліни для аспірантів «Робота з базами геоданих в суспі-льній географії». Ця дисципліна є однією із провідних у підготовці аспірантів, які після навчання у аспірантурі та проходження процедури захисту отримують міжнародний науковий ступінь доктора філософії у предметній галузі супільної географії. Ця навчальна дисципліна є певним продовженням фундаментальних бакалаврських курсів – «Інформатика із основами геоінформатики» і «Геоінформаційні системи», а також дисципліни для магістрів – «Інформаційні технології в територіальному менеджменті».
Мета посібника: надання методичної допомоги аспірантам при підготовці до лекційних та практичних занять щодо вивчення особливостей роботи з такими ГІС-технологіями, якими є бази геоданих, та розвиток навичок самостійної ро-боти для виконання поточних тестових завдань, проміжного та підсумкового контролю.
Навчально-методичний посібник містить загальні відомості про курс, його структуру (тематичний план), тезовий зміст теоретичної та практичної складо-вих курсу, список літератури, типові питання по розділах курсу, покрокову про-цедуру опису практичних занять тощо. В навчально-методичному посібнику на-водяться ключові ілюстрації відносно змісту як лекційного матеріалу, так і практичних завдань, щоі сприяють розумінню основних складових цієї дисципліни.
 
Date 2016-06-11T20:49:42Z
2016-06-11T20:49:42Z
2016-06-11
 
Type Book
 
Identifier http://dspace.univer.kharkov.ua/handle/123456789/11898