Запис Детальніше

Моніторинг довкілля (Моніторинг нафтогазоносних територій) [посібник]

eKhNUIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Моніторинг довкілля (Моніторинг нафтогазоносних територій) [посібник]
 
Creator Крайнюков, О.М.
Некос, А.Н.
 
Subject природничі науки
моніторинг довкілля
нафтогазовий комплекс
 
Description Навчальний посібник призначений для студентів освітнього рівня «Магістр» спеціальностей «Хімія», «Екологія та охорона навколишнього середовища» та «Геологія нафти і газу» які навчаються за спеціалізацією «Екогеохімія нафти та газу».
У навчальному посібнику подано практичні завдання за всіма темами, що розглядаються в рамках навчальної дисципліни «Моніторинг довкілля», вирішення яких дозволить студентам закріпити отримані теоретичні знання та здобути професійні компетентності у сфері екологічного моніторингу нафтогазового комплексу, які спрямовані на вирішення завдань охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів нафтогазоносних територій.
Практичні роботи, які наведено у навчальному посібнику, охоплюють увесь спектр методів екологічного моніторингу нафтогазоносних територій – фізико-хімічних, дистанційних та біологічних і направлені на формування практичних та експериментальних навичок у побудові та поліпшенню систем моніторингу довкілля при вирішенні практичних задач в області охорони навколишнього природного середовища.
 
Date 2016-07-05T13:22:54Z
2016-07-05T13:22:54Z
2015
 
Type Learning Object
 
Identifier Крайнюков О. М. Моніторинг довкілля (Моніторинг нафтогазоносних територій): навч. посіб.: метод. вказівки до викон. практик. робіт /О.М. Крайнюков, А.Н. Некос; худож.-оформлювач В. М. Карасик. - Харків: Фоліо, 2015. – 110 с.
978-966-03-7448-5
http://dspace.univer.kharkov.ua/handle/123456789/11981
 
Language uk
 
Relation Бібліотека еколога;
 
Publisher Фоліо