Запис Детальніше

Методичні вказівки та завдання для самостійної роботи з практики перекладу для студентів IV курсу (Система державного управління США)

eKhNUIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки та завдання для самостійної роботи з практики перекладу для студентів IV курсу (Система державного управління США)
 
Creator Лукьянова, Т.Г.
Тіліга, А.Ю.
 
Description Методичні вказівки складаються з восьми розділів, що за змістом охоплюють основні аспекти системи державного управління США (конституція США, повноваження президента, міністерств та агентств, сфера Конгресу, судова гілка, місцеве самоврядування, роль громадянина, соціальні та політичні групи, засоби масової інформації). Навчальний матеріал надається у формі автентичних текстів українською та англійською мовами.
Методичні вказівки призначені для студентів вищих навчальних закладів, що спеціалізуються у галузі суспільних наук, студентів перекладацьких відділень (факультетів) університетів, фахівців, які прагнуть вдосконалити власні навички та вміння перекладу громадсько-політичної літератури, а також для перекладачів.
 
Date 2016-11-27T14:43:42Z
2016-11-27T14:43:42Z
2016
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні вказівки та завдання для самостійної роботи з практики перекладу для студентів IV курсу (Система державного управління США) / укл. : Лукьянова Т. Г., Тіліга А. Ю. – Х. : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2016. – 56 c.
http://dspace.univer.kharkov.ua/handle/123456789/12291
 
Publisher ХНУ імені В. Н. Каразіна