Запис Детальніше

Кримінальний процесуальний механізм забезпечення прав потерпілого (фізичної особи) у досудовому розслідуванні

eKhNUIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Кримінальний процесуальний механізм забезпечення прав потерпілого (фізичної особи) у досудовому розслідуванні
 
Creator Кавун, Д.Ю.
 
Subject досудове розслідування
потерпілий
представник-адвокат потерпілого
владні суб’єкти досудового розслідування
правозабезпечувальна (правозахисна) діяльність
механізм забезпечення прав потерпілого (фізичної особи)
 
Description Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук за спеціальністю 12.00.09 – кримінальний процес та криміналістика; судова експертиза; оперативно-розшукова діяльність. – Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, Міністерство освіти і науки України. – Харків, 2017.
Дисертація є спеціальним комплексним науковим дослідженням теоретичних і практичних проблем, пов’язаних з розкриттям сутності, призначення та функціонування кримінального процесуального механізму забезпечення прав потерпілого (фізичної особи) у досудовому розслідуванні. На підставі отриманих унаслідок проведеного дослідження результатів визначені основні структурні елементи означеного механізму та проаналізовані місце і роль кожного з них у правозабезпечувальній (правозахисній) діяльності досудової стадії кримінального провадження.
Значну увагу приділено розкриттю правових засобів, які використовуються потерпілим, його представником-адвокатом, слідчим, прокурором та слідчим суддею з метою відновлення прав жертви кримінального правопорушення.
Розроблено низку пропозицій щодо необхідності внесення відповідних змін і доповнень до чинного КПК України 2012 року, спрямованих на підвищення ефективності функціонування механізму забезпечення прав потерпілого (фізичної особи) під час проведення досудового розслідування кримінальних правопорушень.
 
Date 2017-01-30T18:50:52Z
2017-01-30T18:50:52Z
2017-01-30
 
Type Thesis
 
Identifier http://dspace.univer.kharkov.ua/handle/123456789/12498
 
Language uk