Запис Детальніше

Особливості сімейної соціалізації жінок із симптомокомплексом «емоційного холоду»

eKhNUIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості сімейної соціалізації жінок із симптомокомплексом «емоційного холоду»
 
Creator Доценко, О.
 
Subject симптомокомплекс «емоційного холоду»
стосунки
сімейна соціалізація
жінки
 
Description Доценко О. Ю. Особливості сімейної соціалізації жінок із симптомокомплексом «емоційного холоду». – Рукопис.
Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата психологічних наук за спеціальністю 19.00.01 – загальна психологія, історія психології. – Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна Міністерства освіти і науки України. – Харків, 2017.
Робота присвячена визначенню особливостей сімейної соціалізації, що впливають на формування симптомокомплексу «емоційного холоду» в жінок. Виявлено особливості стилів виховання жінок із симптомокомплексом «емоційного холоду». Показано, що «втягнення дитини в конфлікт» впливає на формування симптомокомплексу «емоційного холоду» в жінок. У «емоційно холодних» жінок відзначається дефіцит оральних рис, що відбиває проблеми в соціалізації саме в цьому періоді психосексуального розвитку. Було розроблено програму психокорекції симптомокомплексу «емоційного холоду» в жінок, мішенями якої стали неадаптивні когніції, Я-концепція, «заторні переживання» та взаємини із чоловіками. Програма ефективна і може бути рекомендована до використання.
 
Date 2017-04-24T06:41:50Z
2017-04-24T06:41:50Z
2017-03
 
Type Other
 
Identifier Доценко О. Ю. Особливості сімейної соціалізації жінок із симптомокомплексом «емоційного холоду» : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. псих. наук : спец. 19.00.01 "загальна психологія, історія психології" / Доценко Олександра Юріївна – Харків, 2017. – 18 с.
http://dspace.univer.kharkov.ua/handle/123456789/12733
 
Language uk
 
Publisher ХНУ