Запис Детальніше

Розвиток фізичних здібностей студенток вищих навчальних закладів засобами аеробіки

eKhNUIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розвиток фізичних здібностей студенток вищих навчальних закладів засобами аеробіки
 
Creator Пятницька, Д.В.
 
Subject фізичне виховання
аеробіка
здоров’я
скіпінг
чер-данс
черлідинг
позааудиторні заняття
 
Description Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю 13.00.02 – теорія та методика навчання (фізична культура, основи здоров’я). – Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, Міністерство освіти і науки України, Харків, 2017.
Дисертацію присвячено дослідженню проблеми підвищення ефективності процесу розвитку фізичних здібностей студенток вищих навчальних закладів у процесі позааудиторних занять з аеробіки.
На основі аналізу науково-методичної літератури та практичного досвіду узагальнено загальні теоретичні положення з організації та змісту фізичного виховання студенток вищих навчальних закладів у процесі позааудиторних занять, розкрито сутність експериментальної методики.
Систематизовано популярні види аеробіки, що задіяні в експерименті, за даними сучасних наукових і науково-методичних літературних джерел. Проведено аналіз мотивації студенток до занять з фізичного виховання та можливостей застосування сучасних інноваційних методик у процесі позааудиторних занять з аеробіки студенток вищих навчальних закладів.
Теоретично обґрунтовано та експериментально перевірено ефективність методики розвитку фізичних здібностей на основі комплексного застосування вправ з аеробіки на позааудиторних заняттях студенток. Встановлено ефективність впливу комплексних занять з аеробіки на стан фізичної і психічної підготовленості, на розвиток фізичних та координаційних здібностей студенток вищих навчальних закладів, що сприяло поліпшенню їхнього здоров’я та успішності з інших дисциплін у подальшому навчанні у вищому навчальному закладі.
 
Date 2017-04-30T09:23:33Z
2017-04-30T09:23:33Z
2017-04-30
 
Type Thesis
 
Identifier http://dspace.univer.kharkov.ua/handle/123456789/12748
 
Language uk