Мерчандайзингові підходи до формування концепції закладів ресторанного господарства
eKhNUIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Мерчандайзингові підходи до формування концепції закладів ресторанного господарства
|
|
Creator |
Шамара, І.М.
|
|
Subject |
готельно-ресторанний бізнес
мерчандайзинг |
|
Date |
2017-10-03T19:16:59Z
2017-10-03T19:16:59Z 2017 |
|
Type |
Book chapter
|
|
Identifier |
Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу: міжнародний та національний досвід: колективна монографія / за заг. ред. А.Ю. Парфіненка. - X.: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2017. - 412 с. - розділ 3.6, с. 307-324.
978-966-285-417-6 http://dspace.univer.kharkov.ua/handle/123456789/13346 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
ХНУ імені В. Н. Каразина
|
|