Запис Детальніше

Бухгалтерський облік: методичні рекомендації та завдання до виконання контрольної роботи студентів заочної форми навчання спеціальності «Облік та оподаткування»

eKhNUIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Бухгалтерський облік: методичні рекомендації та завдання до виконання контрольної роботи студентів заочної форми навчання спеціальності «Облік та оподаткування»
 
Creator Глушач, Ю.С.
 
Subject Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education
Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics
Бухгалтерський облік
методичні рекомендації
«Облік та оподаткування»
 
Description Для кращого засвоєння матеріалу передбачено виконання студентами практичних задач та завдань для самостійної роботи, які охоплюють основні господарські операції промислових підприємств з обробкою бланків первинних документів, заповненням облікових регістрів, головної книги і балансу.
Вивчення навчального матеріалу ведеться на підставі національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку та фінансової звітності з використанням журнально-ордерної форми бухгалтерського обліку.
 
Date 2018-06-25T09:50:31Z
2018-06-25T09:50:31Z
2018
 
Type Book
 
Identifier Бухгалтерський облік: методичні рекомендації та завдання до виконання контрольної роботи студентів заочної форми навчання спеціальності «Облік та оподаткування» / Ю.С. Глушач .- Х: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2018. – 18 с.
http://dspace.univer.kharkov.ua/handle/123456789/14245
 
Language uk
 
Publisher Х: ХНУ імені В.Н. Каразіна