Виділення протеозо-пептонної фракції з сироватки молока гель-фільтрацією
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Виділення протеозо-пептонної фракції з сироватки молока гель-фільтрацією
|
|
Creator |
Юкало, Володимир Глібович
Дацишин, Катерина Євгенівна Кушнірук, Наталія Василівна |
|
Contributor |
Yukalo Volodymyr
Datsyshyn Kateryna Kushniruk Natalya |
|
Subject |
сироватка молока
протеозо-пептонна фракція milk whey proteins УДК 637.127.576 |
|
Date |
2018-12-21T05:48:47Z
2018-12-21T05:48:47Z 2018-11 |
|
Type |
Conference Abstract
|
|
Identifier |
Юкало В.Г. Виділення протеозо-пептонної фракції з сироватки молока гель-фільтрацією / В.Г. Юкало, К.Є. Дацишин, Н.В. Кушнірук // Тези матеріалів VII-ї Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», 6-7 листопада 2018 р. – Київ : НУХТ. – 2018 р. – С. 115-116.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26429 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
1. McSweeney PLH, O’Mahony JA. Advanced Dairy Chemistry. Proteins: Applied Aspects. Fouth Edition. New York: Springer, 2016. 498. DOI: 10.1007/978-1-4939-2800-2. 2. Dairy chemistry and Biochemistry (Second Edition)/ P.F. Fox,T.Uniacke, P.L.H. Mc Sweeney, J.A. O'Mahony . New York: Springer, 2015. 585 p. DOI: 10.1007/978-3-319-14892-2.
|
|
Format |
115-116
|
|
Coverage |
Київ, Національний університет харчових технологій
UA |
|