Запис Детальніше

Виділення протеозо-пептонної фракції з сироватки молока гель-фільтрацією

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Виділення протеозо-пептонної фракції з сироватки молока гель-фільтрацією
 
Creator Юкало, Володимир Глібович
Дацишин, Катерина Євгенівна
Кушнірук, Наталія Василівна
 
Contributor Yukalo Volodymyr
Datsyshyn Kateryna
Kushniruk Natalya
 
Subject сироватка молока
протеозо-пептонна фракція
milk whey proteins
УДК 637.127.576
 
Date 2018-12-21T05:48:47Z
2018-12-21T05:48:47Z
2018-11
 
Type Conference Abstract
 
Identifier Юкало В.Г. Виділення протеозо-пептонної фракції з сироватки молока гель-фільтрацією / В.Г. Юкало, К.Є. Дацишин, Н.В. Кушнірук // Тези матеріалів VII-ї Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», 6-7 листопада 2018 р. – Київ : НУХТ. – 2018 р. – С. 115-116.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26429
 
Language uk
 
Relation 1. McSweeney PLH, O’Mahony JA. Advanced Dairy Chemistry. Proteins: Applied Aspects. Fouth Edition. New York: Springer, 2016. 498. DOI: 10.1007/978-1-4939-2800-2. 2. Dairy chemistry and Biochemistry (Second Edition)/ P.F. Fox,T.Uniacke, P.L.H. Mc Sweeney, J.A. O'Mahony . New York: Springer, 2015. 585 p. DOI: 10.1007/978-3-319-14892-2.
 
Format 115-116
 
Coverage Київ, Національний університет харчових технологій
UA