«Вдосконалення збутової діяльності підприємства» (на прикладі ПАТ «ТЕРА»)
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
«Вдосконалення збутової діяльності підприємства» (на прикладі ПАТ «ТЕРА»)
|
|
Creator |
Заворотна, Оксана Миколаївна
|
|
Contributor |
Федорович, Роман Володимирович
Мариненко, Наталія Юріївна |
|
Subject |
075
маркетинг Master Thesis 339.13 |
|
Description |
Теоретичною і методологічною основою дослідження є наукові розробки вітчизняних і закордонних вчених з проблем маркетингу, менеджменту, конкуренції, стратегічного управління; законодавчі і нормативні акти України, роботи фахівців по досліджуваній темі. При проведенні дослідження використовувалися такі методи: структурно-логічний і семантичний аналіз (при визначенні сутності теоретичних понять маркетингу, уточненні й упорядкуванні термінології; структурного групування і статистичних порівнянь (при вивченні стану ринку кондитерських продуктів України). Сучасний стан розвитку економіки України вимагає реформування виробничих відносин на основі проведення принципово нової економічної політики, що ґрунтується на ринкових засадах. Кондитерська галузь в Україні, як складова частина народногосподарського комплексу стала об’єктом радикальних економічних перетворень, пов’язаних із переходом до ринку. |
|
Date |
2018-06-21T13:25:43Z
2018-06-21T13:25:43Z 2018-06-19 |
|
Type |
Thesis Abstract
|
|
Identifier |
Заворотна О.М. «ВДОСКОНАЛЕННЯ ЗБУТОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА» (НА ПРИКЛАДІ ПАТ «ТЕРА»): автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „075 — маркетинг“/ О.М. Заворотна. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 12с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25696 |
|
Language |
uk
|
|
Rights |
© ТНТУ ім. І Пулюя, 2018р.
|
|
Coverage |
Тернопіль ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ імені Івана Пулюя
UA |
|
Publisher |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя 2018
|
|