Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
|
|
Creator |
Вічко, Олена Іванівна
Дацишин, Катерина Євгенівна |
|
Description |
Курсова робота (КР) з навчальної дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» – це виконання індивідуального завдання, яке передбачає розробку сукупності документів (пояснювальної записки, графічного матеріалу), та є творчою роботою, що виконується студентом самостійно, під керівництвом викладача згідно із завданням, на основі набутих із даної дисципліни знань та умінь. Завдання курсової роботи – закріпити та поглибити теоретичні знання і практичні навички студентів, отримані при вивченні дисципліни «Технологічна експертиза безпечності харчової продукції», сприяти розвитку пізнавальних інтересів, набуття навичок застосування методів науко-во-пошукових досліджень, узагальнення та систематизації зі¬браного матеріалу. У процесі її виконання студенти навчаються самостійно працювати зі спеціальною літературою, інформацією із довідників, науково-методич¬ними розробками, логічно і грамотно викладати свої думки. Курсова робота характеризується єдністю цілей і задач, виконується після завершення теоретичних і лабораторних занять з дисципліни. |
|
Date |
2018-06-22T12:37:24Z
2018-06-22T12:37:24Z 2017 |
|
Type |
Methodical recommendations
|
|
Identifier |
Вічко О.І., Дацишин К.Є. МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання курсової роботи з дисципліни «ТЕХНОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» - Тернопіль : ТНТУ - 2017р., 18с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25745 |
|
Language |
uk
|
|
Rights |
© Вічко О.І., 2017
|
|
Coverage |
Тернопіль : ТНТУ
UA |
|