Запис Детальніше

Методичний посібник та протоколи лабораторних робіт з курсу «Матеріали у харчових виробництвах» для студентів напряму 181 Харчові технології

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичний посібник та протоколи лабораторних робіт з курсу «Матеріали у харчових виробництвах» для студентів напряму 181 Харчові технології
 
Creator Крамар, Галина Михайлівна
Бодрова, Людмила Гордіївна
Коваль, Ігор Володимирович
 
Subject Матеріали у харчових технологіях
Харчові технології
 
Description Навчальний курс “Матеріали у харчових технологіях“ – один із основних у циклі технічних дисциплін при підготовці інженерів, які працюватимуть у галузі харчових та переробних технологій.
При виконанні лабораторного практикуму значну увагу приділено навчально-дослідній роботі з вивчення мікроструктури матеріалів, які застосовуються в обладнанні та пакувальних матеріалах харчової промисловості, залежності їх властивостей від хімічного складу, структури, способів обробки та умов експлуатації. Вивчення теорії і практики різних способів зміцнення матеріалів та правильного їх вибору дозволяє забезпечити високу надійність і довговічність деталей машин харчових виробництв. Знання основних матеріалів, які застосовуються в харчовій промисловості, їх сумісності з продукцією як у процесі виготовлення, так і зберігання, допомагають студентам розробляти раціональні технологічні процеси виробництва як з точки зору якості отриманої продукції і гарантування її безпечного споживання, так і з точки зору економічної ефективності.
 
Date 2018-10-22T13:52:55Z
2018-10-22T13:52:55Z
2018
 
Identifier Методичний посібник та протоколи лабораторних робіт з курсу «Матеріали у харчових виробництвах» для студентів напряму 181 Харчові технології / Крамар Г.М., Бодрова Л.Г., Коваль І.В.– Тернопіль, ТНТУ, 2018.- 68 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26005
 
Language uk
 
Coverage UA