Запис Детальніше

Декстранові гелі для ексклюзивної хроматографії протеїнів сироватки молока

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Декстранові гелі для ексклюзивної хроматографії протеїнів сироватки молока
 
Creator Юкало, Володимир Глібович
Дацишин, Катерина Євгенівна
 
Date 2018-10-31T05:51:38Z
2018-10-31T05:51:38Z
2018
 
Type Article
 
Identifier Yukalo, V.G., & Datsyshyn, K.Ye. (2018). Dextran gels for the exclusive chromatography of milk serum proteins. Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies. 20(85), 3–8. doi: 10.15421/nvlvet8501
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26015
 
Relation 1. Fox P., Uniacke-Lowe T., McSweeney P., O’Mahony J. Dairy Chemistry and Biochemistry. – New York: Springer, 2015. – 584 p. DOI: 10.1007/978-3-319-14892-2. 2. P.L.H. McSweeney and P.F. Fox (Eds). Advanced Dairy Chemistry: Volume 1A: Proteins: Basic Aspects, 4th Edition. – New York: Springer Science+Business Media, 2013. – 548 p. DOI: 10.1007/978-1-4614-4714-6. 3. Юкало А.В., Дацишин К.Є., Юкало В.Г. Біоактивні пептиди протеїнів сироватки молока корів (Bos taurus) // Biotechnologia Acta. – 2013. – T6, №5 – С.49–61. DOI: 10.3168/jds.S0022-0302(04)73319-6. 4. Konrad G. A new method for isolation of native α-lactalbumin from sweet whey // International Dairy Journal. – 2008. – V.18, №1 – Р. 47-54. DOI: 10.1016/j.idairyj.2007.06.004. 5. Lozano J. An improved method for isolation of β-lactoglobulin // International Dairy Journal. – 2008. – V.18, №1 – P. 55-63. DOI: 10.1016/j.idairyj.2007.05.003. 6. Farrell H.M., Jimenez-Flores R., Bleck G.T. et al. Nomenclature of the proteins of cows’ milk—sixth revision // Journal of Dairy Science. – 2004. – V. 87, № 6. – Р. 1641-1674. DOI: 10.3168/jds.S0022-0302(04)73319-6. 7. Yukalo A., Yukalo V., Shynkaryk M. "Electrophoresis separation of the Milk Protein". Proceedings of the International Conference on Bio and Food Electrotechnologies. – Compiegne, France. – 2009. P. 227–231. 8. Юкало В.Г, Яворський Б.І., Сторож Л.А. Кількісний електрофоретичний аналіз білків казеїнового комплексу // Біологія тварин. – 2007. – Т.9, №1–2. – с. 295–298. ISSN 1681-0015. 9. Остерман Л. А. Хроматография белков и нуклеиновых кислот. М.: Наука, 1985. – 536 с.
 
Coverage Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького
UA
 
Publisher Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького