Запис Детальніше

Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт
 
Creator Крупа, Ольга Миколаївна
Сторож, Людмила Анатолівна
Дацишин, Катерина Євгенівна
 
Date 2018-10-31T06:41:59Z
2018-10-31T06:41:59Z
2018
 
Type Methodical recommendations
 
Identifier Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». / Уклад.: Крупа О.М, Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2018. – 58 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26019
 
Language uk
 
Relation Рекомендована література Базова 1. Скорченко Т.А., Поліщук Г.Є., Грек О.В., Кочубей О.В. Технологія незбираномолочних продуктів. – Навчальний посібник. – Вінниця: Нова книга, 2005.-264с. 2. Скорченко Т.А. Технологія молочних консервів. – К: НУХТ, 2007 – 232 с. 3. Грек О.В., Поліщук Г.Є., Онопрійчук О.О. Технологія продуктів зі знежиреного молока, молочної сироватки і маслянки: Навч. посіб. –К.: НУХТ, 2010. – 258 с. 4. Тихомирова Н.А. Технология и организация производства молока и молочних продуктов. – М.: ДеЛи принт, 2007. – 560 с. 5.Поліщук Г.Є., Ґудзь І.С. Технологія морозива. – К.: Фірма«ІНКОС», 2008,-220 с. 6. Грек О.В., Скорченко Т.А. Технологія сиру кисломолочного та сиркових виробів. Навч.посібн. – К.: НУХТ, 2009 – 235 с. 7. Поліщук Г.Є., Бовкун А.О., Колесникова С.С. Технологія сиру: Навч.посібник. – К.: НУХТ, 2009. – 151 с. Допоміжна 8. Арсеньева Т.П. Справочник технолога молочного производства. Технология и рецептури. Т.4. Мороженое. – СПб.: ГИОРД, 2002. – 184 с. 9. Вышемирскш Ф.А. Производство сливочного масла. – М.: Агропромиздат, 1987. – 271 с. 10. Вышемирский Ф.А. Масло из коровьего молока и комбинированное. - СПб.: ГИОРД, 2004. - 850 с, 11. Голубееа Л.В. Технология молочных консервов и заменителей цельного молока. – М.: ДеЛи принт, 2005. – 376с. 12. Голубееа Л.В., Чекулаева Л.В., Полянский К.К. Хранимоспособность молочных консервов. – М.: ДеЛи принт, 2001. – 115 с. 13. Горбатова К.К Биохимия молока и молочных продуктов. – М.: Легк. и пищ. пром., 1984. – 343 с. 14. Йогурти и другые кисломолочные продукты. Татим А. Й., Робинсон Р.К. – СПб.: ГИОРД, 2003. – 664с. 15. Кузнецов В.В., Липатов Н.Н. Справочник технолога молочного производства. Технология и рецептури. Т. 6. Технология детских молочных продуктов. СПб. ГИОРД, 2005. - 512 с. 16. Кузнецов В.В., Шиллер Г.Г. Использование сухих молочных компонентов в пищевой промышленности. Справочник. СПб. ГИОРД, 2006. – 480 с. 17. Медузов В.С., Бирюкова З.А., Иванова Л.И. Производство детских молочных продуктов. – М.: Легк. и пищ. пром., 1982. – 269с. 18. Оленев Ю.А., Творогова А.А., Казакова Н.В. Соловьева Л.Н. Справочник по производству мороженого. – М.: ДеЛи принт, 2004. – 798 с. 19. Технология молока и молочных продуктов / Г.Н. Крусь, А.Г. Храмцов, З.В. Волокитина, СВ. Карпычев; Под ред. А.М. Шалыгиной. – М.: КолосС, 2004, – 455 с. 20. Радаева И.А., Гордезиани В.С., Шулькина С.П. Технология молочных консервов и заменителей цельного молока. – М.: Агропромиздат, 1986. – 272 с. 21. Рудавська Г.Б., Тищенко Є.В. Притульська Н.В. Наукові підходи та практичні аспекти продуктів спеціального призначення. – Київ, 2002. – 371 с. 22. Справочник технолога молочного производства. Технология и рецептуры. Т.9. Л.В. Голубева. Консервирование и сушка молока. - СПб.: ГИОРД, 2005. – 272 с. 23. Твердохлеб Г.В., Сажинов Р.Ю., Раманаускус Р.И. Технология молока и молочных продуктов. – М: ДеЛи принт, 2006. – 616 с. 24. Технология сыра. Справочник под редакцией Шиллера Г.Г. – М.: Легк. и пищ пром., 1984. - 311с. 25. Храмцов А.Г., Василисин С.В. Справочник технолога молочного производства. Том 5. СПб.: ГИОРД, 2004. – 576 с.
 
Coverage ТНТУ
UA