Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока».
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока».
|
|
Creator |
Крупа, Ольга Миколаївна
Сторож, Людмила Анатолівна Дацишин, Катерина Євгенівна |
|
Date |
2018-10-31T14:43:57Z
2018-10-31T14:43:57Z 2018 |
|
Type |
Methodical recommendations
|
|
Identifier |
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». / Уклад.: Крупа О.М, Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2018. – 72 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26020 |
|
Language |
uk
|
|
Coverage |
ТНТУ
UA |
|