Запис Детальніше

Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока».

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока».
 
Creator Крупа, Ольга Миколаївна
Сторож, Людмила Анатолівна
Дацишин, Катерина Євгенівна
 
Date 2018-10-31T14:43:57Z
2018-10-31T14:43:57Z
2018
 
Type Methodical recommendations
 
Identifier Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». / Уклад.: Крупа О.М, Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2018. – 72 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26020
 
Language uk
 
Coverage ТНТУ
UA