Запис Детальніше

Suwerenność żywieniowa jako element zrównoważonej gospodarki światowej

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Suwerenność żywieniowa jako element zrównoważonej gospodarki światowej
Food sovereignty as a sustainable global economy
 
Creator Grabowska, Monika
Grabowska, Monika
 
Contributor Wrocław University of Economics, Poland
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
 
Date 2018-11-16T10:53:26Z
2018-11-16T10:53:26Z
2018-03-29
2018-03-29
 
Type Conference Abstract
 
Identifier Grabowska M. Suwerenność żywieniowa jako element zrównoważonej gospodarki światowej / Monika Grabowska // Матеріали Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ та Ⅰ Міжнародного студентського наукового форуму „Креативна економіка очима молоді“, 29-31 березня 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2018. — Том 1. — С. 100–102. — (Особливості розвитку локальних економічних систем та сталого функціонування суб’єктів господарювання).
978-617-7331-54-3
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26085
Grabowska M. (2018) Food sovereignty as a sustainable global economy. Ⅱ International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions" and Ⅰ International Students Scientific Forum "Creative economy in the youth mindset" (Tern., 29-31 March 2018), vol. 1, pp. 100-102 [in Polish].
 
Language pl
 
Relation Матеріали Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ та Ⅰ Міжнародного студентського наукового форуму „Креативна економіка очима молоді“ (1), 2018
Ⅱ International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions" and Ⅰ International Students Scientific Forum "Creative economy in the youth mindset" (1), 2018
1. Gerwin M., Żywność i demokracja, Związek Stowarzyszeń Polska Zielona Sieć, Kraków, 2011.
2. Gerwin M., Żywność przyjazna dla klimatu, Związek Stowarzyszeń Polska Zielona Sieć, Kraków, 2016.
1. Gerwin M., Żywność i demokracja, Związek Stowarzyszeń Polska Zielona Sieć, Kraków, 2011.
2. Gerwin M., Żywność przyjazna dla klimatu, Związek Stowarzyszeń Polska Zielona Sieć, Kraków, 2016.
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
 
Format 100-102
3
 
Coverage 29-31 березня 2018 року
29-31 March 2018
Тернопіль
Ternopil
 
Publisher ФОП Паляниця В.А.
FOP Palyanitsa V.A.