Запис Детальніше

Брендинг як спосіб підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Брендинг як спосіб підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства
Branding as a way for increasing competitiveness level of enterprise
 
Creator Мавдюк, Іван
Mavdiuk, Ivan
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені івана Пулюя
 
Subject 339.13
 
Date 2018-12-06T10:02:00Z
2018-12-06T10:02:00Z
2018-11-09
2018-11-09
 
Type Conference Abstract
 
Identifier Мавдюк І. Брендинг як спосіб підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства / Іван Мавдюк // Матеріали Ⅸ Регіональної науково-практичної Інтернет-конференції молодих вчених та студентів „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 9 листопада 2018 року. — Т. : ТНТУ, 2018. — С. 82–83. — («Інноваційні технології в контексті забезпечення конкурентоспроможності підприємства»).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26225
Mavdiuk I. (2018) Brendynh yak sposib pidvyshchennia rivnia konkurentospromozhnosti pidpryiemstva [Branding as a way for increasing competitiveness level of enterprise]. Materialy Ⅸ Rehionalnoi naukovo-praktychnoi Internet-konferentsii molodykh vchenykh ta studentiv "Marketynhovi tekhnolohii pidpryiemstv v suchasnomu naukovo-tekhnichnomu seredovyshchi" (Tern., 9 November 2018), pp. 82-83 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅸ Регіональної науково-практичної Інтернет-конференції молодих вчених та студентів „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 2018
1. Семенюк С. Брендинг вищого навчального закладу / С. Семенюк // Галицький економічний вісник, 2013. - № 3. – С. 133 -138
1. Semeniuk S. Brendynh vyshchoho navchalnoho zakladu, S. Semeniuk, Galician economic bulletin, 2013, No 3, P. 133 -138
 
Format 82-83
2
 
Coverage 9 листопада 2018 року
9 November 2018
Тернопіль
Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU