Запис Детальніше

Розробка шляхів використання Інтернет ресурсу як засобу просування товарів підприємства ТОВ «АРІАНА ПЛЮС.» на ринку Західної України

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка шляхів використання Інтернет ресурсу як засобу просування товарів підприємства ТОВ «АРІАНА ПЛЮС.» на ринку Західної України
 
Creator Пантелімон, Оксана Михайлівна
 
Contributor Шпилик, Світлана Василівна
Винник, Тетяна Михайлівна
 
Subject 075
маркетинг
Master Thesis
339.13
 
Description В умовах глобальної комп'ютеризації роль маркетингу в Інтернеті помітно зростає. Цим і обумовлюється актуальність теми. Дослідження авторів дозволили підтвердити, що Інтернет-маркетинг є досить ефективним на сучасному етапі розвитку суспільства, а багатогранність даного каналу просування вимагає від підприємства більш чіткого аналізу усіх його можливостей.
Інтернет-маркетинг дозволяє отримати віддачу від максимального числа споживачів, дозволяє розширити діяльність компанії з локального на національний та міжнародний ринки. При цьому великі і малі підприємства мають цілком урівноважені шанси у конкурентній боротьбі за покупця. На відміну від традиційних ЗМІ, вихід на ринок через Інтернет є досить бюджетним. Завдяки Інтернету компанія може в режимі реального часу спостерігати за ефективністю проведення маркетингової кампанії і вчасно реагувати на будь-які зміни.
 
Date 2018-12-17T09:01:00Z
2018-12-17T09:01:00Z
2018-12
2018-12-17
 
Type Thesis Abstract
 
Identifier Пантелімон О.М. Розробка шляхів використання Інтернет ресурсу як засобу просування товарів підприємства ТОВ «АРІАНА ПЛЮС.» на ринку Західної України: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „075 — маркетинг“/ О. М. Пантелімон. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 13 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26345
Pantelimon O. Development of ways to use the Internet resource as a mean of goods promoting of the LLC «ARIANA PLUS.» company in the market of Western Ukraine. – manuscript.
 
Language uk
 
Rights © ТНТУ ім. І Пулюя, 2018р.
© Пантелімон О.М.
 
Coverage Тернопіль ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ імені Івана Пулюя
UA