Запис Детальніше

Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показників

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показників
Study of different ways of fruits and vegetables defrosting impact on physical-chemical indices changing
 
Creator Ванат, Галина Романівна
 
Contributor Кухтин, Микола Дмитрович
Vanat Halyna
 
Subject 181
харчові технології
полуниця свіжа і розморожена
НВЧ-обробка
фізико-хімічні
органолептичні показники
strawberry fresh and defrosted
microwave processing
physico-chemical
organoleptic parameters
664.8
 
Description Master's qualification work is devoted to the study of the influence of various methods of defrosting strawberries on the change of physical and chemical properties and organoleptic parameters
Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу різних способів розморожування полуниці на зміну фізико-хімічних властивостей і органолептичних показників
Визначено актуальність дослідження та постановку проблеми щодо впливу різних способів розморожування на фізико-хімічні і органолептичні показники плодово-овочевої продукції. Описано використані методики та методи досліджень, наведена схема проведених досліджень за темою магістерської роботи. За результатами експериментальних досліджень пропонується проводити розморожування полуниці за допомогою НВЧ-хвиль потужністю 450–600 Вт упродовж 3 хв.
 
Date 2018-12-20T14:17:21Z
2018-12-20T14:17:21Z
2018-12
 
Type Thesis Abstract
 
Identifier Ванат Г.Р. Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показників : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Г.Р. Ванат. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26403
Vanat H.R. Study of different ways of fruits and vegetables defrosting impact on physical-chemical indices changing : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty / Vanat H.R. — Ternopil : Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 8 p.
 
Language uk
 
Coverage Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
UA