Запис Детальніше

Казеїнові фосфопептиди, утворені за дії протеаз лактококів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Казеїнові фосфопептиди, утворені за дії протеаз лактококів
 
Creator Юкало, Володимир Глібович
Сторож, Людмила Анатоліївна
Герега, Наталія Василівна
 
Contributor Yukalo Volodymyr
Storozh Liudmyla
Hereha Nataliia
 
Subject фосфопептиди
протеази лактококів
phosphopeptides
proteases of lactococci
577.112.083/122.2
 
Date 2018-12-21T05:18:31Z
2018-12-21T05:18:31Z
2018-11
 
Type Conference Abstract
 
Identifier Юкало В.Г. Казеїнові фосфопептиди, утворені за дії протеаз лактококів / В.Г. Юкало, Л.А. Сторож, Н.В. Герега // Тези матеріалів VII-ї Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», 6-7 листопада 2018 р. – Київ : НУХТ. – 2018 р. – С. 123-124.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26428
 
Language uk
 
Relation 1. Huppertz T. Chemistry of Caseins. In: McSweeney, P.L.H., Fox, P.F. (eds.), Advanced Dairy Chemistry, Proteins: Basic Aspects, 4th ed., Vol. 1A / T. Huppertz. – New York : Springer, 2013. – P. 130-160. 2. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon) / P.F. Fox, T. Uniacke-Lowe, P.L.H. McSweeney, J.A. O’Mahony. – New York: Springer, 2015. – 585 p. 3. Юкало В.Г. Модельна протеолітична система для виділення біоактивних пептидів з білків казеїнового комплексу / В.Г. Юкало // Матеріали IX Українського біохімічного з’їзду. – Київ: ІБ НАН України. – 2006. – С. 236. 4. Pinto G. Bioactive Casein Phosphopeptides in Dairy Products as Nutraceuticals for Functional Foods. In : Milk Proteins, Hurley W.L. (ed.) / G. Pinto, S. Caira, M. Cuollo et al. – Croatia : In Tech, 2012. – pp. 3-44.
 
Format 123-124
 
Coverage Київ, Національний університет харчових технологій
UA