Казеїнові фосфопептиди, утворені за дії протеаз лактококів
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Казеїнові фосфопептиди, утворені за дії протеаз лактококів
|
|
Creator |
Юкало, Володимир Глібович
Сторож, Людмила Анатоліївна Герега, Наталія Василівна |
|
Contributor |
Yukalo Volodymyr
Storozh Liudmyla Hereha Nataliia |
|
Subject |
фосфопептиди
протеази лактококів phosphopeptides proteases of lactococci 577.112.083/122.2 |
|
Date |
2018-12-21T05:18:31Z
2018-12-21T05:18:31Z 2018-11 |
|
Type |
Conference Abstract
|
|
Identifier |
Юкало В.Г. Казеїнові фосфопептиди, утворені за дії протеаз лактококів / В.Г. Юкало, Л.А. Сторож, Н.В. Герега // Тези матеріалів VII-ї Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», 6-7 листопада 2018 р. – Київ : НУХТ. – 2018 р. – С. 123-124.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26428 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
1. Huppertz T. Chemistry of Caseins. In: McSweeney, P.L.H., Fox, P.F. (eds.), Advanced Dairy Chemistry, Proteins: Basic Aspects, 4th ed., Vol. 1A / T. Huppertz. – New York : Springer, 2013. – P. 130-160. 2. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon) / P.F. Fox, T. Uniacke-Lowe, P.L.H. McSweeney, J.A. O’Mahony. – New York: Springer, 2015. – 585 p. 3. Юкало В.Г. Модельна протеолітична система для виділення біоактивних пептидів з білків казеїнового комплексу / В.Г. Юкало // Матеріали IX Українського біохімічного з’їзду. – Київ: ІБ НАН України. – 2006. – С. 236. 4. Pinto G. Bioactive Casein Phosphopeptides in Dairy Products as Nutraceuticals for Functional Foods. In : Milk Proteins, Hurley W.L. (ed.) / G. Pinto, S. Caira, M. Cuollo et al. – Croatia : In Tech, 2012. – pp. 3-44.
|
|
Format |
123-124
|
|
Coverage |
Київ, Національний університет харчових технологій
UA |
|