Запис Детальніше

Дослідження інструментів для розробки Linux дистрибутиву на основі Xubuntu, що містять програмне забезпечення для потреб системних адміністраторів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження інструментів для розробки Linux дистрибутиву на основі Xubuntu, що містять програмне забезпечення для потреб системних адміністраторів
Study of tools for Xubuntu-based Linux distributive development including software for the system administrators` needs
 
Creator Ониськів, Петро Анатолійович
 
Contributor Литвиненко, Ярослав Володимирович
Голотенко, Олександр Сергійович
 
Subject 124
системний аналіз
Linux
Створення дистрибутиву
Інструменти для аналізу комп`ютера
Linux
Сreate a distribution
Tools for computer analysis
004.4
 
Description Ониськів П.А. Дослідження інструментів для розробки Linux дистрибутиву на основі Xubuntu, що містять програмне забезпечення для потреб системних адміністраторів – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, 2018 р. Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 124 «Системний аналіз». Oniski P.A. Study of tools for Xubuntu-based Linux distributive development including software for the system administrators` needs - Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj, Ternopil, 2018 Degree work on obtaining an educational degree "Master" in specialty 124 "System Analysis" .
У дипломній роботі проведено розробку Linux дистрибутиву з наповненням інструментами для аналізу компонентів комп’ютера і файлів. В першому розділі було розглянуто що собою являє Linux, які дистрибутиви бувають, в чому різниця між Linux та Windows. В другому розділі проведено дослідження інструментів з допомогою яких можна створити власний дистрибутив. В третьому розділі проведено розробку власного Linux дистрибутиву з використанням інструменту Respin Linux.
 
Date 2018-12-21T11:05:55Z
2018-12-21T11:05:55Z
2018-12-21
2018-12-21
 
Type Thesis Abstract
 
Identifier Ониськів П.А. Дослідження інструментів для розробки Linux дистрибутиву на основі Xubuntu, що містять програмне забезпечення для потреб системних адміністраторів: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „124 — системний аналіз“/ П.А. Ониськів. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 9 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26455
Oniski P.A. Study of tools for Xubuntu-based Linux distributive development including software for the system administrators` needs: the author's abstract of the master's thesis on the specialty "124 - system analysis" / P.A. Onics - Ternopil: TNTU, 2018. - 9 p.
 
Language uk
 
Rights „© Ониськів Петро Анатолійович, 2018“
 
Format 9
 
Coverage Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
UA